I denne måned er der bl. a. 13 Reasons Why sæson 4 på Netflix, Doom Patrol sæson 2 på HBO Nordic og Fast & Furious: Hobbs & Shaw på Viaplay.

Besides, Hvor mange kan være på HBO samtidig?

Kan jeg bruge det samme login på flere forskellige enheder? – Ja. Du kan registrere op til 5 enheder med dit abonnement.

Also, Hvor kan man se Reign henne?

Reign (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Herein, Kan ikke logge ind på HBO Nordic? Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller gerne vil ændre det, kontakt da HBO Nordics kundeservice på enten e-mail: kundeservice@hbonordic.com eller telefon 7089 9922. HBO Nordics kundeservice har åbent mandag-fredag kl. 10-20 og lørdag-søndag kl. 12-18.

Er Harry Potter på HBO?

Harry Potter og de vises sten – Se film online på HBO Nordic.

24 Related Questions and Answers

Hvor mange kan der være på Viaplay?

Vi kan til enhver tid fastsætte, hvilke og hvor mange enheder Du må benytte til at bruge Tjenesten på. Du kan for tiden registrere og bruge Tjenesten på maksimalt 4 enheder. Yderligere information om enheder er beskrevet under ”Vores Platforme” på Hjemmesiden.

Kan man oprette profiler på HBO?

Selvom man med HBO Nordic må have op til 5 brugere på en konto, er der ikke megen brug for disse, for på HBO Nordic er det IKKE muligt at være flere brugere der bruger tjenesten samtidig.

Hvad koster Viaplay om måneden?

Den koster 99 kr./md. Den dyreste løsning koster 439 kr. pr. måned og giver adgang til både film, serier, live tv og sport.

Kan man se Reign på Viaplay?

Se Reign of the Supermen online – Viaplay.

Hvor kan man se Reign sæson 1?

Prime Video: ReignSeason 1.

Hvor kan man se Dexter 2021?

Der findes i alt 8 sæsoner. Sæson 1-7 kan ses på Netflix. Sæson 1-5 kan ligeledes ses på HBO Nordic. Mens sæson 7-8 kan ses hos Viaplay.

Hvordan logger jeg på HBO med YouSee?

Det er super nemt at se HBO Nordic på din YouSee Tv-boks eller i YouSee Tv & Film-appen. Du skal hverken bruge aktiveringskode eller opsætte en separat konto. Du vælger blot HBO Nordic som en del af din tv-pakke og indenfor 15 minutter kan du se alle film og serier på Tv-boksen og i appen.

Hvordan logger jeg ind på HBO med Telmore?

Du modtager en e-mail fra TELMORE med en værdikode til HBO Nordic. Følg linket i e-mailen og opret en konto hos HBO. Du skal indtaste værdikoden under oprettelsen. Du vælger selv brugernavn og kodeord til din HBO Nordic-konto under oprettelsen.

Hvorfor er HBO nede?

Opdater din browser. Sluk din router i et par minutter, og tænd den igen. Stop al anden internettrafik: stop downloads, luk andre apps eller faner i din browser. Skift fra trådløs forbindelse til kabel.

Hvilke Harry Potter film er med dansk tale?

Indeholder alle Harry Potter film fordelt på 8 blu ray DVD’er:

  • Harry Potter Og De Vises Sten / Harry Potter And The Philosophers Stone ( dansk tale kan vælges): …
  • Harry Potter Og Hemmelighedernes Kammer / Harry Potter And The Chamber Of Secrets ( dansk tale kan vælges):

Hvor meget koster HBO Nordic?

Hvad koster det om måneden? HBO Nordic koster 99 kr./md.

Kan man se TV2 Sport på Viaplay?

Se populære danske. tv-kanaler i Viaplay

a. kan se TV2, TV3 og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler.

Hvilke kanaler kan man se med Viaplay?

kan se TV 2, TV3, TV3+ og alle DR’s kanaler i Viaplay, uanset om du er hjemme eller på farten. Det er alt det, du kender fra Viaplay – film, serier, sport og den bedste børneunderholdning – sammen med nogle af Danmarks bedste tv-kanaler.

Er Viaplay dansk?

Viaplay har en bred dækning inden for sport, og du kan følge med i alt fra fodbold til NHL og til golf. Ud fra Viaplays egne ord er de den danske tjeneste, der tilbyder det bedste livesport-udvalg. Er du sportsfan, er det en fordel at have et abonnement hos Viaplay, da du kan følge livesport uafhængigt af tid og sted.

Kan man have flere profiler på HBO?

Du kan bruge dit login på op til 5 enheder i husstanden. Du kan se film eller serier på 2 enheder ad gangen med din HBO Nordic-konto.

Kan man se film offline på HBO?

I den øverste højre del af titlen ser vi downloade knappen ud for tilføjelsesindholdet. Vi rører ved downloade . Downloadprocessen begynder, og den procentdel, der er gemt på vores enhed, vises. Når download er afsluttet, har vi allerede indholdet til at se det offline, når vi vil.

Hvorfor hakker mit HBO?

Det kan skyldes, at dine ram er fyldte. Dine ram styrer den aktive hukommelse, og når din computer loader / buffer videoen, så gemmes disse data i ramblokkene, og hvis de ikke har den nødvendige kapacitet, så vil du opleve at computeren hakker.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here